Over ons

Hi, wij zijn inlijstenvoetbalshirts! Wij lijsten voetbalshirts in voor een mooie herinnering die jarenlang meegaat. Het lijstwerk is van hout en voorzien van glas voor de juiste kwaliteit. En dit alles tegen de juiste prijs. Wij zorgen voor een prachtig aandenken die voor lange tijd een mooie plek krijgt aan de muur.

Service staat hoog in het vaandel en de expertise binnen het bedrijf is groot.

Wij zijn namelijk pas tevreden, wanneer jij dat bent!

Start van de wedstrijd

Je ontvangt een voetbalshirt als aandenken voor een speciale wedstrijd. Of je wilt als vereniging je sponsoren bedanken voor hun loyaliteit of je hebt je laatste wedstrijd gespeeld en dan wil je dit shirt (laten) inlijsten. Je wilt een blijvende herinnering.

Maar dan begint het. Hoe doe je dat zonder dat alles loslaat, scheef in de lijst hangt en als ik dit laat doen dan is het vaak tegen een hoge prijs.

Precies deze elementen waren de reden om ons de specialiseren in het inlijsten van voetbalshirts tegen een acceptabele prijs waardoor inlijsten van een voetbalshirt nog een leuk item is om de geven en te ontvangen.

Met een goede kwaliteit, excellente service en een juiste prijs, lijsten wij voetbalshirts in voor de nationale voetbalbond, clubs in amateur- en betaald voetbal en voor stichtingen die ingelijste shirts veilen of verkopen voor het goede doel.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

Contact